Τρεις... «κανονιές» και το ντέρμπι του Λονδίνου βάφτηκε «κόκκινο»! (vid)

Metrosport Team26 Δεκεμβρίου 2020

Boxing day στην Αγγλία με ντέρμπι του Λονδίνου και τέσσερα γκολ, τι άλλο να ζητήσει ένας ποδοσφαιρόφιλος από τον Άγιο Βασίλη;

Ότι άλλο και να ζητούσε πάντως η Άρσεναλ θα τον έκανε να αλλάξει γνώμη καθώς με το γκάζι πατημένο πέρασε το εμπόδιο της  Τσέλσι την οποία φιλοδώρησε με τρία γκολ και πήρε... ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα της αγγλικής Premier.

Οι Gunners ευτύχισαν να είναι αυτοί που θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ, κάτι το οποίο συνέβη χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξάντρ Λακαζέτ, οποίος νίκησε τον Μεντί. Μόλις ένα λεπτό πριν οι δύο ομάδες πάρουν τον δρόμο για τα αποδυτήρια του Emirates ο Τσάκα ζωγράφισε και με μία αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. 

Το τρίτο γκολ του Λονδρέζικου ντέρμπι σημείωσε ο Μπουκαγιό Σάκα αφήνοντας... κάγκελο τον Μεντί έπειτα από το εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ το οποίο έπιασε και στέλνοντας τη μπάλα δοκάρι και μέσα. 

Το τελικό 3-1 σημείωσε ο Εϊμπραχαμ ο οποίος με το στήθος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ πριν το τελευταίο σφύριγμα ο Ζορζίνιο δεν κατάφερε να νικήσει τον Λένο από τα 11 βήματα.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Αρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Λένο, Μπεγιερίν, Χόλντινγκ, Πάμπλο Μάρι, Τίρνεϊ, Ελνένι, Τσάκα, Σακά, Σμιθ-Ρόουκ (65' Γουίλοκ), Μαρτινέλι (71' Πέπε), Λακαζέτ (92' Μουστάφι).

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Μεντί, Ρις Τζέιμς, Ζουμά, Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ, Κόβατσιτς (46' Ζορζίνιο), Καντέ (74' Χάβερτς), Μάουντ, Πούλισικ, Εϊμπραχαμ, Βέρνερ (46' Χάντσον Οντόι).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.