Τρεις επιστροφές στον Άρη εν όψει ΠΑΟΚ

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του, εν όψει της προσεχούς Κυριακής (22/1 16:00) και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Καστρίτης είδε να επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις τρεις καλαθοσφαιριστές του. Ο λόγος για τους Γκούντγουιν, Νότε και Σχίζα.

Να υπενθυμίσουμε πως κανένας από τους τρεις δεν είχε αγωνιστεί στην ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη με προπόνηση στο Nick Galis Hall.

Το training report της ΚΑΕ Άρης: «Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/01 (16:00) στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League. Το πρόγραμμα της Τρίτης (17/01) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση, η οποία «μοιράστηκε» σε γήπεδο και βάρη. 

Ο Γιάννης Καστρίτης είδε τον Σεβέζ Γκούντγουιν, τον JD Νότε και τον Σταύρο Σχίζα, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή (15/01) κόντρα στον Παναθηναϊκό, να επιστρέφουν στη δράση. Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί την Τετάρτη 18/01 με μία απογευματινή προπόνηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.