Τρεις δημοσιογράφοι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Metrosport Team16 Απριλίου 2024

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές παρουσιάστηκε από τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Κάραβελ». 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σημειώνοντας πως «το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ εκφράζει τη γνήσια εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση». Το 22% των υποψηφίων είναι από 25 έως 39 χρονών, το 26% είναι από 40 έως 49 χρόνων, το 33% είναι από 50 έως 59 χρόνων και το 19% από 60 χρονών και πάνω.

Τρεις δημοσιογράφοι

 Ανάμεσα στους 42 συνολικά υποψήφιους και τρεις δημοσιογράφοι:

- Νίκος Αγγελίδης, Δημοσιογράφος της ΕΡΤ και συγγραφέας. Σπούδασε και εργάστηκε ως δημοσιογράφος στις ΗΠΑ. Eχει παρουσιάσει επί σειρά ετών ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων στα ελληνικά και στα αγγλικά, και πολεµικές ανταποκρίσεις. Έχει διατελέσει αρχισυντάκτης σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων και επικεφαλής της Δορυφορικής ΕΡΤ (ERT World). Πρωτοστάτησε τον αγώνα για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

- Ιωάννα Κολοβού, συνταξιούχος δημοσιογράφος – Δικηγόρος, μέλος της ΕΣΗΕΑ Εργάστηκε στις εφημερίδες ΠΡΩΤΗ και ΒΡΑΔΥΝΗ και διετέλεσε αιρετή εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Υπήρξε στενή συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη επί 35 χρόνια, κυρίως ως εκπρόσωπος Τύπου. Γνωστή από την αλληλεγγύη και τον αγώνα που αναπτύχθηκε ενάντια στον πλειστηριασμό του σπιτιού της.

- Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, Δημοσιογράφος. Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.