Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται ο Ρέτσος, ακολουθεί ο Μπιέλ, πλησιάζουν άλλοι δύο

Metrosport Team31 Αυγούστου 2022

Υψηλή είναι η μεταγραφική κινητικότητα στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού μετά την νέα κακή εμφάνιση και απώλεια βαθμών κόντρα στον Αστέρα.

Συγκεκριμένα, σε χρονική σειρά πρώτη έρχεται η επισημοποίηση της επιστροφής του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος έχει περάσει όλα τα διαδικαστικά και σήμερα ανακοινώνεται.

Στη συνέχεια, όπως όλα δείχνουν παίκτης των ερυθρολεύκων πρέπει να θεωρείται και ο Πεπ Μπιέλ της Κοπενχάγης, για τον οποίο υπάρχει συμφωνία που αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ, με τον παίκτη να αναμένεται να βρεθεί στον Πειραιά το αργότερο έως αύριο, ώστε να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Ακόμα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως συμφωνία υπάρχει και για τον δανεισμό του Ζονρτάν Αμαβί της Μαρσέιγ, η υπόθεση του οποίου «κολλάει» στο μπλόκο που έχουν ασκήσει οι μάνατζερ στην γαλλική ομάδα, σχετικά με οικονομικές εκρεμότητες, χωρίς ωστόσο να επηρέαζεται η συμφωνία.

Τέλος, σε αντίστοιχη φάση, όσον αφορά την πρόοδο των διαπραγματεύσεων, βρίσκεται και η μεταγραφή του Ιβάν Καβαλέιρο από την Φούλαμ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ του οποίου η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.