Τρέχοντας 350 χιλιόμετρα στις Άλπεις σε 97 ώρες και 46 λεπτά!

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2022

Για το επίτευγμα του να τρέξει 350 χιλιόμετρα σε 97 ώρες και 46 λεπτά στον γύρο των γιγάντων, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Θωμάς Πουρλίδας.

Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων ολοκλήρωσε προ ημερών το Tor des Géants και μίλησε για αυτή του την απόφαση, σημειώνοντας πως για τον ίδιο αποτελεί κίνητρο η αγάπη του για το τρέξιμο ενώ σημείωσε πως ο χρόνος... τρέχει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς διάλειμμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Δεν ήταν ένας απλός αγώνας, ο γύρος των γιγάντων, είναι ορεινός διαγωνισμός και γίνεται ετήσια κάθε Σεπτέμβριο και είναι μία κυκλική διαδρομή στις Άλπεις, περιλαμβάνει 350 χιλιόμετρα τρεξίματος, είναι υπεραπόσταση 98 ωρών  και ειδικότερα σε 97 ώρες και 46 λεπτά, είναι non stop, ακόμα και τις ώρες που μπορεί να κοιμηθείς λίγες ώρες ή κάνεις κάποια στάση. Είναι ένας αδιάκοπος αγώνας που δεν σταματάς ποτέ, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να σταματήσεις».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το κίνητρο μου για να το κάνω είναι ότι το αγαπάω, όπως και το τρέξιμο στο βουνό ή το ποδήλατο στο βουνό το οποίο δημιουργεί πολύ ωραία συναισθήματα. Είμαι 43 ετών και ήμουν από παλαιότερα αθλητής και τώρα το συνεχίζω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.