Τρέχει για... Αστάνα ο Τζέγκο

Metrosport Team19 Ιουνίου 2021

Τον προσωπικό του αγώνα δίνει από τα μέσα Μαϊου, ο Τζέιμς Τζέγκο, προκειμένου να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Ο Αυστραλός χαφ θέλει ακόμη χρόνο, για να επανέλθει πλήρως, ωστόσο υπάρχουν ελπίδες να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αστάνα. Ο Ακης Μάντζιος τον συμπεριέλαβε πάντως στην αποστολή για τα Πηγάδια.

Προς το παρόν, το ιατρικό επιτελείο δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά, αν ο ποδοσφαιριστής θα είναι 100% έτοιμος σε ένα μήνα, ωστόσο αυτός είναι ο στόχος όλων στην ομάδα, καθώς η αποθεραπεία εξελίσσεται ομαλά. Ο ξανθομάλλης χαφ, μετά το κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο, δεν έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, καθώς ακολουθούσε πρόγραμμα αποκατάστασης και, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα ανεβάσει ρυθμούς. 

Από εκεί και πέρα, εντός των επόμενων 15 ημερών θα συμμετέχει σε μεγαλύτερα κομμάτια της προπόνησης και ακολούθως θα ξεκαθαρίσει, αν προλαβαίνει να είναι παρών στην αναμέτρηση για το Conference League κόντρα στην Αστάνα. Oι πιθανότητες φαίνεται, όμως, πως είναι με το μέρος του.

Οσον αφορά τον Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος επίσης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το βασικό στάδιο, η θλάση στη γάμπα δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Ο γάλλος στόπερ θέλει τον χρόνο του και θα γίνει προσπάθεια να κάνει έστω κάποιες προπονήσεις στο διάστημα, που η αποστολή θα βρίσκεται στα Πηγάδια. Ως γνωστό, σήμερα οι “κιτρινόμαυροι” θα μεταβούν στο βουνό, όπου και θα παραμείνουν για μία εβδομάδα με εντατικές προπονήσεις.

Οπως ισχύει για τον Τζέγκο, έτσι και ο Ροζ θα ανεβάσει ένταση από Δευτέρα, ωστόσο το διάστημα για την πλήρη επιστροφή του θα είναι πιο άμεσο σε σχέση με του συμπαίκτη του και, βέβαια, δεν τίθεται -εκτός απροόπτου- θέμα μη συμμετοχής του στην αναμέτρηση του Καζακστάν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.