Τραβηγμένο πέναλτι για τον Ολυμπιακό και... περίπατος στην Κρήτη

Metrosport Team15 Ιουλίου 2020

Κανένα πρόβλημα δε συνάντησε ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο νικώντας τον με 1-3.

Οι Κρητικοί υποδέχθηκαν τους «ερυθρόλευκους» με πασίγιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν είχαν διάθεση για αβρότητες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Στο 9’ ο Βάτσιος είδε πέναλτι σε πτώση του Χασάν στην περιοχή σε φάση που εμπλέκεται ο Κουτρουμπής. Από το ριπλέι δε φαίνεται ξεκάθαρα αν υπάρχει παράβαση. Η απόφαση δεν άλλαξε από το VAR και ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα.

Οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 28ο λεπτό με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γουάλεϊ.

Ο Κώστας Φορτούνης σημείωσε και δεύτερο γκολ στο 61’ γράφοντας το 0-3 για τον Ολυμπιακό.

Ο ΟΦΗ πέτυχε το γκολ της τιμής στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλεϊ, Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Βαφέας (46' Γιαννούλης), Κοροβέσης, Βίκτορ (80' Νάστος), Σακόρ (46' Βαζ), Στάικος (71' Σουρνάκης), Ναμπί (85' Μπράουν), Νοικοκυράκης  

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (87' Καραργύρης), Τοροσίδης, Μπα, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ (88' Μαρτίνης), Μπουχαλάκης, Καφού, Λοβέρα (87' Σουρλής), Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Χασάν (25' Ελ Αραμπί, 80' Μπρούνο)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.