Τραμπ για Ουκρανία: «Μην πιστεύετε μέχρι να το δείτε»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2025

«Κάτι καλό μπορεί να βγει» δηλώνει μετά τις χθεσινές συζητήσεις στη Γενεύη μεταξύ Αμερικανών, Ευρωπαίων και Ουκρανών αξιωματούχων ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μέσω ανάρτησής του στο «Truth Social» ο Τραμπ, υπάρχει ένα παράθυρο αισιοδοξίας για «κάτι καλό μπορεί να συμβεί», διερωτώμενος, ωστόσο, αν μπορεί να σημειωθεί πρόοδος στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με βάση το σχέδιο του. «Είναι όντως πιθανό να σημειώνεται μεγάλη πρόοδος στις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας;;; Μην το πιστεύετε μέχρι να το δείτε, αλλά κάτι καλό μπορεί να συμβαίνει. ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!», σχολίασε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε ότι η Ευρώπη συνεχίζει να αγοράζει πετρέλαιο από τη Ρωσία, αλλά και ότι δεν υπάρχει «καμία ευγνωμοσύνη για τις προσπάθειές μας από την "ηγεσία" της Ουκρανίας». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.