Τραγωδία στην Πάτρα: Έρευνες για τοξική ουσία και στον οργανισμό της Μαλένας – Πιθανή η εκταφή της

Metrosport Team11 Απριλίου 2022

«Ντόμινο» εξελίξεων στην τραγωδία με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με τον θάνατο της Μαλένας Δασκαλάκη εξετάζουν το σενάριο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία και σε αυτήν.

Αυτά προκύπτουν από τα ευρήματα στο συκώτι του κοριτσιού, τα οποία δεν δικαιολογούνται από τις υπόλοιπες παθήσεις που είχε.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη αυτή φθορά στο ήπαρ του μικρού κοριτσιού αποδόθηκε λανθασμένα στην ηπατική ανεπάρκεια. Ακόμα, σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο ούτε ο ασφυκτικός θάνατος θα δικαιολογούσε τέτοιες βλάβες στο ήπαρ της.

Παράλληλα, υπάρχουν οι ενδείξεις για δηλητηριώδη ουσία που ενδεχομένως να έχει δράσει για αρκετή ώρα στο ήπαρ του πρώτου κοριτσιού της οικογένειας που έχασε τη ζωή του.

Όλα αυτά εν αναμονή του επίσημου πορίσματος για τη Μαλένα, και ενώ η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει ήδη προφυλακιστεί κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πιθανή η εκταφή της Μαλένας

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, δεν αποκλείεται οι αρχές να προχωρήσουν σε εκταφή της Μαλένας, ώστε να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά της, όπου μπορεί να έχει παραμείνει η εν λόγω τοξική ουσία.

Ο δεύτερος λόγος είναι να ληφθούν περισσότεροι ιστοί, προκειμένου να ελέγξουν αν έχουν μείνει υπολείμματα κάποιας τοξικής ουσίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.