Tραγικό θάνατο βρήκε ένας 26χρονος από χτύπημα προπέλας στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Διάπορος, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, ο νεαρός και η παρέα του νοίκιασαν σκάφος από την περιοχή της Βουρβουρούς, με μηχανή 30 ίππων για να περιηγηθούν στα νησιά της περιοχής.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ η παρέα βρισκόταν στην περιοχή Μυρσίνη του Διάπορου, περίπου στις 14.15, ο άτυχος 26χρονος που βρισκόταν στο νερό, χτυπήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι από την προπέλα του σκάφους.
Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στην ξηρά με ιδωτικό σκάφος, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιερισσού.
halkidikinews.gr, thestival.gr
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 26χρονος, τον χτύπησε στο κεφάλι προπέλα σκάφους
Metrosport Team09 Αυγούστου 2021
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Προτείνουμε
-
Νέο VIDEO-Τρακτέρ κάνει όπισθεν με υπερβολική ταχύτητα: «Πάτα τον» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Βόλεϊ-Λιγκ Καπ: Η στιγμή που έπεσαν τα φώτα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Έντονος εκνευρισμός για το πρόγραμμα της Λουντογκόρετς 05 Δεκεμβρίου 2025
-
ΑΕΚ: Εκτός ο τιμωρημένος Πένραϊς με Ατρόμητο 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Το μήνυμα των παικτών του ΠΑΟΚ στον Τζίμα: «Παικταρά, μείνε δυνατός» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αμπαλαέα: «2.500 κιλά κρέας για 700 οικογένειες» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
ΕΠΣΜ: Αγώνες Κυπέλλου και πρωταθλήματος την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2025