Τραγωδία στα Κερδύλια Όρη: Τι λέει ο γιος του 59χρονου για τον θάνατο του 51χρονου

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2022

Ως ατύχημα χαρακτήρισε την τραγωδία στα Κερδύλια Όρη με θύμα έναν 51χρονο ο οποίος βρέθηκε νεκρός, κοντά στην Αρέθουσα Θεσσαλονίκης, ο γιος του 59χρονου που δούλευε μαζί του μιλώντας για το τι συνέβη πάνω στο βουνό.

«Ήταν ατύχημα. Εγώ πήγα μετά από όλο το συμβάν που με πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο γιατί ήταν και αυτός αγχωμένος να πάω να βοηθήσω. Δούλευε και σε εμένα ο άνθρωπος, ήταν πολύ καλός άνθρωπος, δεν είχε δημιουργήσει ούτε προβλήματα μαζί μας, τίποτα, τίποτα. Δουλεύαμε μία χαρά, δεν είχαμε θέμα», δηλώνει ο γιος του 59χρονου στην εκπομπή «Live News» στο Mega.

«Γλίστρησε με το δεξί του πόδι και χτύπησε το μηχανάκι αλυσίδας τον μπαμπά μου πάνω από το γόνατο, στο πόδι, κάνει μία: ‘Αχ’ και πετάει το μηχανάκι αριστερά του, αλλά προς τα πίσω και πίσω ήταν ο Κώστας και δεν τον είδε ο μπαμπάς. Τη στιγμή εκείνη που κόπηκε ο πατέρας μου, του φωνάζει, του λέει: ‘Κώστα, Κώστα! Πάρε την μπλούζα, δέσου’ και ο Κώστας δεν μιλούσε» προσθέτει ο γιος του 59χρονου που ήταν παρών στο δυστύχημα, δίνοντας τη δική του εκδοχή για ό,τι συνέβη.

Η τραγωδία έγινε την 1η Νοεμβρίου όταν ο 51χρονος άνδρας πήγε με τον 59χρονο στα Κερδύλια Όρη να κόψουν ξύλα. Τρεις μέρες μετά, στις 4 Νοεμβρίου, δηλώθηκε η εξαφάνιση του πρώτου και στις 6 Νοεμβρίου εντοπίστηκε η σορός του μέσα στο δάσος σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και κατακρεουργημένη από άγρια ζώα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.