Τράγκας: «Ο Μαρινάκης κάνει ό,τι θέλει τον Μητσοτάκη»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Τράγκας.

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» μίλησε για τον κορωνοϊό, τη Νέα Τούμπα και την υπόθεση του Noor 1.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τράγκας δήλωσε:

Για τον κορωνοϊό και αν εμβολιάστηκε: «Δεν εμβολιάστηκα, είμαι διαβητικός και έχω πει ότι φοβάμαι τις παρενέργειες που ίσως επηρεάσουν το ζάχαρό μου. Τα εμβόλια ήταν χρήσιμα στην ανθρωπότητα αλλά πιο χρήσιμη είναι η δημοκρατία. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια που βγήκαν τη δεκαετία του 50. Αυτό το φοβάμαι, έχει παραχθεί με ταχύτητα φωτός, ακούω για σοβαρές παρενέργειες. Φοβάμαι τον κορωνοϊό αλλά από την άλλη φοβάμαι μη χαλάσει την ισορροπία στο ζάχαρό μου. Προσέχω όσο μπορώ».

Για τη Νέα Τούμπα και την κυβέρνηση: «Για τι να μην πάμε στην ταμπακέρα; Ο πιο στενός φίλος του Μητσοτάκη είναι ο Μαρινάκης κατά τη γνώμη μου. Μάλιστα στην Αθήνα κουβεντιάζεται εάν κυβερνά ο Μητσοτάκης η ο Μαρινάκης. Επειδή μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα μέσω συσχετισμού δυνάμεων, ο Μαρινάκης κάνει ό,τι θέλει τον Μητσοτάκη. Εκεί θα πρέπει να ψάξουμε τα πράγματα για το αν καθυστερεί ένα γήπεδο. Εγώ αγαπώ τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα και βλέπω τα πράγματα ψυχρά μετά από 54 χρόνια. Η Ελλάδα είναι αθηνοκεντρική χώρα, όσα λένε για τη Θεσσαλονίκη μένουν στα ψυγεία επί χρόνια. Η Αθήνα τη βλέπει παρακάτω. Γέλασα με τη λίστα των 20 έργων για τη Θεσσαλονίκη. «Θα κάνω το μέτωπο του Θερμαϊκού, θα σας κάνω το μετρό, θα σας κάνω γεφύρια». Η Θεσσαλονίκη εξαπατάται διαρκώς από το αθηνοκεντρικό σύστημα. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης δεν παρήγαγαν μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ αλλά και άλλα αθλήματα κι τις έριχναν από την Αθήνα. Έκανα και αθλητικό και αστυνομικό ρεπορτάζ και όταν αυτά συνδυαστούν αποκτά κάνεις πολλές εμπειρίες».

Για την υπόθεση του Noor 1 και τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Έχω κάνει μια μακρά συνέντευξη με τον κ Μαρινάκη όταν δούλευα στα «Παραπολιτικά» και απάντησε σε όλα τα ερωτήματά μου. Θα σας εκθέσω την κατάσταση. Ο κ. Μαρινάκης είναι στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπου υπάρχουν αυστηρότατες αρχές αλλά οι μετοχές των εταιριών του κυκλοφορούν κανονικά. Τον έχουν ελέγξει τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά συστήματα και με την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε και από την βρετανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Πώς έφτασε το Noor 1 και δεν έχει συλληφθεί κανείς; Δεν ξέρω πόσοι πέθαναν αλλά το πλοίο ήρθε τηλεκατευθυνόμενο; Με 2 τόνους ηρωίνης; Έχω ρωτήσει στην Αμερική και πήρα απαντήσεις. Στοιχεία για τον κ. Μαρινάκη δεν υπήρξαν. Όμως υπάρχει θέμα ελληνικής δικαιοσύνης. Πως έφτασε το πλοίο στην Ελλάδα; Τηλεκατευθυνόμενο; Ξέρω ότι κάνετε συνεχώς ρεπορτάζ, εγώ παρακολουθώ εκ του μακρόθεν. Από ένα σημείο και μετά δεν την παρακολούθησα την υπόθεση».

Κλείνοντας είπε: «Εγώ γύρισα στην πολιτική ως επίλογο της καριέρας μου. Δε θέλω να τα οικονομήσω μετά από τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία. Θα παλέψω να αλλάξω τα πράγματα μαζί με του εκατοντάδες χιλιάδες σε όλους τους νομούς της χώρας. Είμαι λάτρης του καλού ποδοσφαίρου. Ήμουν Παναθηναϊκός μέχρι που τον πηρέ ο Αλαφούζος. Θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στην περιοχή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.