Τραγικό τέλος: Βρέθηκε νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης

Metrosport Team22 Ιουνίου 2021

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 22 Ιουνίου, στην Αγία Παρασκευή, ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, ο οποίος αγνοείτο από τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Σταύρος Δογιάκης είχε δώσει το «παρών» ως καλεσμένος σε έναν γάμο, ενώ φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με μία γυναίκα η οποία προσέχει την ηλικιωμένη μητέρα του προκειμένου να μάθει εάν πήρε τα φάρμακά της.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι άφησε σημείωμα στον αδερφό του, Νίκο, με το οποίο φέρεται να τον καθιστά γενικό κληρονόμο του.

Η δήλωση εξαφάνισης έγινε στις 21 Ιουνίου στο Α.Τ. Παλλήνης, με το πρώτο 24ωρο ερευνών να έχει παρέλθει άκαρπο, ενώ μετά από σχετικό αίτημα των συγγενών του σήμερα Τρίτη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert. «Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε, πριν από περίπου τρία χρόνια στο πάρκινγκ της ταβέρνας «Κρητικός» είχε πέσει νεκρός από τις σφαίρες άγνωστου εκτελεστή ο πρώην ΕΚΑΜίτης, Σπύρος Παπαχρήστος, σε ένα από τα «συμβόλαια θανάτου» που φαίνεται να σχετίζεται με τον κόσμο της νύχτας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.