Τραγικό αποτέλεσμα με μόνο διασωθέντα τον Πασχαλάκη

Γιώργος Καστάνης09 Ιουλίου 2020

Με την πρώτη καλή ευκαιρία του (ίσως να είναι και η μοναδική αξιοσημείωτη) να καταγράφεται στο 55ο λεπτό, με το σούτ του Ελ Καντουρί, είναι φανερό πως ο ΠΑΟΚ άργησε πολύ να μπει στο χθεσινό παιχνίδι, υστέρησε σε τελικές προσπάθειες και εν τέλει με αυτό το 0-0 απώλεσε τις λογικές πιθανότητες που είχε για την δεύτερη θέση. Τώρα για να έρθουν τα «κάτω – πάνω» πρέπει να πετύχει δύο νίκες εκτός έδρας με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και να περιμένει την δικαστική του δικαίωση. 

Ο ΠΑΟΚ σπατάλησε, το πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα με επιθετικές προσπάθειες κυρίως ατομικές στο δεύτερο ημίχρονο. Μόνος διασωθέντας ήταν ο Πασχαλάκης που επενεβη στις τρείς καλές ευκαιρίες του Παναθηναϊκού.

Το δυστύχημα, βλέποντας και χθες τον ΠΑΟΚ, είναι ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να βγάλει αυτοματισμούς, να βρει διαδρόμους στην αντίπαλη εστία, να κάνει φάσεις που θα μετέτρεπαν σε γκολ οι επιθετικοί του. Κυρίως με σέντρες που ήταν βούτυρο στο ψωμί των αμυντικών του Παναθηναϊκού, με ελάχιστες κάθετες μπαλιές, με ανούσιο παιχνίδι που δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Με αυτή την νέα κακή εμφάνιση, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει καν το 1/3 του μπάτζετ του φετινού ΠΑΟΚ, ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Το δυσάρεστο είναι πως και οι παίκτες που ήταν φανερά αγχωμένοι γιατί έπρεπε να πετύχουν το γκολ, δεν είχαν καθαρό μυαλό για να δημιουργήσουν φάσεις και να απειλήσουν. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως αρκετές από τις τελικές προσπάθειες του Δικεφάλου στο δεύτερο ημίχρονο, έγιναν από σούτ που επιχείρησαν οι παίκτες του, έξω από την περιοχή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.