Τουτζιάρης: «Ο Ηρακλής δεν είναι απλά για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, χρειάζεται ενίσχυση»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Φάνης Τουτζιάρης, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή να μιλάει για την αλλαγή προπονητή στον «Γηραιό» και τον Σάκη Τσιώλη ο οποίος θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο της ομάδας καθώς και για τη μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται ο Σύλλογος.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι εγνωσμένης αξίας προπονητής και θα μπορέσει να βοηθήσει και πιστεύω πως με τους παίκτες που υπάρχουν θα μπορέσει να διορθώσει κάποια πράγματα, αλλά θα πρέπει η ομάδα να αποκτήσει και άλλους ποδοσφαιριστές γιατί χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ. Το καλοκαίρι η ομάδα είχε περιορισμούς στις μεταγραφές και αυτό ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Σύλλογο».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα δεν γίνεται να φύγουν οι ποδοσφαιριστές και ο πρόεδρος και θα μπορούσε να υπάρξει και νωρίτερα η αλλαγή προπονητή. Ο Ηρακλής δεν είναι για να συμμετέχει στη Superleague 2, χωρίς λεφτά δεν μπορείς να πας πουθενά, γιατί με τα χρήματα που υπήρχαν έγιναν κακές επιλογές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.