Τουτζιάρης: «Δεν με απασχολεί να τιμωρηθεί ο Φωτιάς, να μην ξαναπεράσει ομάδα αυτά που περάσαμε εμείς»

Metrosport Team21 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζιάρης, και μίλησε για την σφαγή που υπέστη η ομάδα του από τον Φωτιά στο ματς με τον Ιωνικό στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Δεν μπορείς να συνέλθεις και τόσο εύκολα από το χθεσινό παιχνίδι. Δεν είχε ζητηθεί να μπει VAR στον τελευταίο αγώνα, δεν ξέρω όμως αν θα μπορούσε να μπει γιατί χρειάζεται κάποια υποδομή. Εγώ δεν θα άφηνα την ομάδα του να ξαναπαίξει στα πλέι οφ χωρίς VAR. Ο κ.Φωτιάς είπε ότι όλες οι φάσεις είναι κανονικές και είναι ευχαριστημένος στον εαυτό του. Οι παίκτες μου έκλαιγαν με λυγμούς γιατί κάποιος τους στέρησε ένα όνειρο που κάποιοι παλεύουν 4 χρόνια για να τα καταφέρουν. Οπότε δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Είναι διαφορετικό να αποτύχεις στις επιλογές σου και εντελώς διαφορετικό να αδειάζεις έτσι από αποφάσεις που δεν χρειάζεται να είσαι διαιτητής για να τα δεις, ειδικά από έναν διεθνή διαιτητή με εμπειρία. 

Δεν με απασχολεί αν θα τιμωρηθεί ο διαιτητής Φωτιάς, η δική μου ικανοποίηση είναι να μην ξαναπεράσει ομάδα αυτά που περάσαμε εμείς. Φυσικά και δεν με ακούμπησε κανείς γιατί θα τιμωρούνταν η ομάδα. Εμείς στην έδρα μας δεν θα εκβιάσουμε ποτέ τέτοιες καταστάσεις για να πάρουμε παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο. Όταν ο παρατηρητής μπορεί να έχει δεχθεί μπούλινγκ, τι περιμένουμε;»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.