Τους «έφτιαξε» και ξέρουν ότι θα τους «τεντώσει»

Γιώργος Ζαΐρης13 Ιουλίου 2021

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του. Γνωρίζουν και οι παίκτες πως κάποιοι θα παίζουν περισσότερο και κάποιοι λιγότερο. Αυτός άλλωστε είναι ο κανόνας στο ποδόσφαιρο.

Αλλά όταν ακούνε ότι «για μένα όλοι είστε σημαντικοί και ο καθένας από εσάς είναι απαραίτητος για να χτίσω το μέταλλο του πρωταθλητή» καταλαβαίνουν πως μπορεί να πάρουν την ευκαιρία τους αν το αξίζουν μέσα στο γήπεδο.

Τους έφτιαξε ψυχολογικά και γνωρίζουν πως σε αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα τους… τεντώσει ώστε από το πρώτο κιόλας ματς να δει ο κόσμος της ομάδας έναν ΠΑΟΚ με μέταλλο νικητή.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Λουτσέσκου που έχει και τον Σφιντέρσκι από την πρώτη μέρα στην Ολλανδία. Άλλωστε όπως δήλωσε προχθές μπορεί να παίξει ως δίδυμο με τον Ολιβέιρα στην ίδια ενδεκάδα.

Δεν λέμε ότι είναι το πιο πιθανό σενάριο αλλά ως εναλλακτική λύση σε κάποια ματς μπορεί να είναι. Θα σταθώ στο ότι ο Αουγκούστο φρόντισε λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό του να βρεθεί στην Ολλανδία.

Πολύ απλά διότι εκτίμησε την στάση του Λουτσέσκου που τον είχε αφήσει να ζήσει το όνειρο του αλλά λόγω τραυματισμού δεν πήγε στους Ολυμπιακούς. Νιώθει πολύτιμο κομμάτι της ομάδας και με την εσπευσμένη επιστροφή του θέλησε να το ανταποδώσει.

Ας ελπίσουμε λοιπόν πως η μοναδική ανορθογραφία αυτής της προετοιμασίας θα είναι το πανό που κρέμασαν οι Ολλανδοί με το «κυπελούχε» ΠΑΟΚ.

Όλα τα άλλα να είναι ορθολογικά, χωρίς τραυματισμούς και με θέληση για δουλειά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.