Τουρσουνίδης: «Πρέπει να έρθουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης μιλώντας για την κακή εικόνα που παρουσιάστηκε ο Δικέφαλος του Βορρά κόντρα στην ΑΕΚ, εστιάζοντας στα σημεία που η ομάδα πρέπει να αλλάξει.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Στενάχωρη μέρα η σημερινή αλλά  και η επόμενη. Υπάρχει προβληματισμός, λογικό και αναμενόμενο. Ειδικά με το πως εξελίχθηκε το χθεσινό παιχνίδι. 

Η ομάδα δεν έβγαλε την αντίδραση που έπρεπε. Από εκεί και πέρα πρέπει να γίνει μια περισυλλογή. Φέτος μείναμε εκτός στόχων από παντού. Πρέπει να διαγραφούν τα χειρότερα και να δούμε την επόμενη μέρα. Πολλά μπορούν να αλλάξουν, εγώ λέω πως τα πάντα έχουν να κάνουν με τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να έρθουν ποιοτικοί, με προσωπικότητα.

 Δυστυχώς φέτος με όλα αυτά που διαδραματίστηκαν η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις, ώστε να έρθουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Να κάνουν πρωταθλητισμό...

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει μόνο 2-3 από τους οποίους μπορείς να περιμένεις κάτι, όπως ο Κωνσταντέλιας και ο Τάισον. Από εκεί και πέρα δεν ακολουθεί το υπόλοιπό σύνολο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.