Τουρσουνίδης: «Πολιτικός δεν θα γίνω, θέλω να βοηθήσω τον αθλητισμό»

Metrosport Team23 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Τουρσουνίδης, ο οποίος πήρε την απόφαση να κατέβει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές μαζί με την παράταξη του Στέλιου Αγγελούδη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Κατεβαίνω με τον κύριο Στέλιο Αγγελούδη. Είμαι σε μια τέτοια φάση που μπορώ να προσφέρω στο κομμάτι του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης. Θα γίνει η προσπάθειά μας και θα πάνε όλα καλά.

 Δεν ξέρω αν θα πηγαίνω πόρτα πόρτα... Πολιτικός δεν είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω. Εμένα όλη μου η ζωή είναι ο αθλητισμός και εκεί θέλω να βοηθήσω. Οι τοπικές εκλογές είναι κάτι άλλο, πρέπει να πείσεις τον κόσμο ότι πάμε να κάνουμε κάτι καλό. Αποφάσισα, δηλαδή, να κατέβω στις δημοτικές γιατί αυτά που θέλει ο Αγγελούδης συμβαδίζουν και με τα δικά μου θέλω».

Για το αν πιστεύει οτι θα ψηφιστεί από τους πολίτες που υποστηρίζουν τον Άρη: «Είμαι ΠΑΟΚ, είμαι ταγμένος εκεί και εγώ και η οικογένειά μου. Αυτό δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει ποτέ. Από εκεί και πέρα είναι ένας διαφορετικός αγώνας που χρειάζεται την στήριξη όλων. Δεν σημαίνει ότι έχεις ένα όνομα και θα παίξει μόνο αυτό. Πρέπει να κάνουμε την προσπάθειά μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.