Τουρσουνίδης: «Θετική αύρα βγάζει η ομάδα με Μπότο»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σχολίασε το πλάφον της Κυβέρνησης με τα 1000 εισιτήρια αλλά και για τις πρώτες κινήσεις του Ζοσέ Μπότο στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

1.000 οπαδοί μπορούν να κάνουν την διαφορά σε ένα γήπεδο;

«Σίγουρα θα υπάρχει ένας παλμός αλλά σε καμία περίπτωση, δεν είναι το ιδανικό και νομίζω ότι υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες στην επιλογή αυτών των 1.000 ατόμων. Δεν είναι μέτρο που ευνοεί τις ομάδες, είναι πολύ άσχημο να μπορέσει να βρει τους εκλεκτούς και να τους επιτρέψει την είσοδο. 

Εγώ συμφωνώ με την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην μπει κανείς, γιατί θα δημιουργηθούν πολύ περισσότερα προβλήματα, όσο και να χτυπάει την ομάδα.»

Αν όμως ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τον Ολυμπιακό; θα υπήρχε ίδια διαχείριση;

«Θα ήταν χειρότερα πιστεύω, γιατί κάτι τέτοια ματς είναι που ο κόσμος θέλει να δει, νομίζω θα δημιουργηθούν πολύ περισσότερα προβλήματα, εγώ αυτό το μέτρο το βρίσκω πολύ άδικο. Δεν μπορεί μια ομάδα να κάνει διαχωρισμό από τους οπαδούς της. Μιλάω πάντα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και παιχνίδια που σε κανονικές συνθήκες θα γινόταν sold out, πως μπορεί η ΠΑΕ να επιλέξει; θα είχαμε πολλές εντάσεις. 

Για τον Ζοσέ Μπότο:

«Υπάρχει μια κινητικότητα στην ομάδα, όσο έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ήρθε ο Ζοσέ Μπότο, ο οποίος από ότι δείχνει τα τρέχει καλά τα θέματα. Από εδώ και πέρα, θέλει αρκετό χρόνο. Ήρθαν δύο ποδοσφαιριστές που ξέρουμε καλά, ήρθε ακόμη μια μεταγραφή που από ότι ακούω είναι πολύ καλός παίκτης. Υπάρχει μια θετική αύρα στην ομάδα και μακάρι να συνεχίσει έτσι.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.