Τουρσουνίδης: «Ο Κωνσταντέλιας γεννήθηκε για να παίξει ποδόσφαιρο, έχει τρομερό ποδοσφαιρικό μυαλό»

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2022

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί το όνομα που συζητιέται όσο κανένα τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη αλλά και στη Νίκαια, με τους ανθρώπους του Ιωνικού να κάνουν ειδική μνεία στο νεαρό ταλέντο του ΠΑΟΚ, όπως και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος μιλώντας στο Metrosport.gr, μετά το πέρας της εκτός έδρας αναμέτρησης, ανέφερε χαρακτηριστικά, «Τον βλέπουμε κάθε μέρα στην προπόνηση και τι το μπορεί να κάνει. Γνωρίζουμε όλοι την ποιότητα του στο γήπεδο, όλοι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν τι μπορεί να πετύχει. Αυτό που χρειάζεται είναι χρόνος, όπως όλους, χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας. Είναι ένας νέος παίκτης, θα κάνει λάθη, όπως συμβαίνει με όλους».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιώργος Τουρσουνίδης, ο οποίος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», έκανε ειδική μνεία στον Βολιώτη ποδοσφαιριστή, υπογραμμίζοντας πως «Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο, με τρομερή ποιότητα και είμαστε τυχεροί που προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένος και να δουλέψει, τα επόμενα χρόνια είναι πάνω του».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ανέφερε επίσης πως «Μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα, αλλά και σαν 10αρι, καθώς έχει τρομερό ποδοσφαιρικό μυαλό και αυτό το παιδί γεννήθηκε για να παίξει ποδόσφαιρο και να παίξει σε υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.