Τουρσουνίδης: «Η Θύρα 4 είναι ο πνεύμονας του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, και μίλησε για την επιστροφή της Θύρας 4 στην Τούμπα, χαρακτηρίζοντάς την ως πνεύμονα του Δικεφάλου αλλά και τις απουσίες που έχουν οι «ασπρόμαυροι» από την αρχή της χρονιάς.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ελειψε η Θύρα 4, ήταν λυπηρή η εικόνα να είναι άδειο το πέταλο, είναι ο πνεύμονας του ΠΑΟΚ. Μπορεί να είχε αποφύγει το 4-4 με τον Βόλο αν ήταν γεμάτη η Θύρα 4. Η Τούμπα έχει ιδιαιτερότητες σε ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο, έχει αλλάξει πάρα πολλά αποτελέσματα. Είναι η πηγή δύναμης της ομάδας, σίγουρα παίζει ρόλο η απόδοση των παικτών».

Για τις απουσίες που είχε ο ΠΑΟΚ: «Από την αρχή της χρονιάς είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών η ομάδα, δεν μπορεί ο προπονητής να βγάλει την ιδανική ενδεκάδα, είναι σημαντικές οι απουσίες των Κούρτιτς και Καντουρί και έχουν επηρεάσει σε ένα βαθμό την εικόνα της ομάδας. Δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα και η καλύτερη εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό, στοίχισαν περισσότερο οι απώλειες με ΠΑΣ Και Βόλο παρά με τον Ολυμπιακό. Δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες εντός έδρας ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.