Τουρσουνίδης για Κωνσταντέλια: «Πας στο γήπεδο μόνο γι' αυτόν»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2023

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις εμφανίσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια με την φανέλα του ΠΑΟΚ. «Το έχω ξαναπεί, αυτό το παιδί έχει γεννηθεί με αυτό το ταλέντο, να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο σε υψηλό ποδόσφαιρο, είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει βγει τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει να κάνει με το χθεσινό ματς, αλλά με την γενικότερη πορεία του. Θα είναι τα επόμενα χρόνια το πρώτο όνομα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να είναι γερός και δυνατός και νομίζω ότι είναι σε αυτή την ηλικία που χαίρεσαι να τον βλέπεις. Είναι σημαντικό για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ ένα τέτοιο παιδί να κοσμεί την ομάδα μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως είναι μεγάλες κουβέντες αυτά που λέω, αλλά δεν σου κρύβω ότι είναι παίκτης που πας μόνο γι' αυτόν στο γήπεδο και ακόμη δεν έχει δείξει τίποτα. Αν αποκτήσει και εμπειρία θα έχει πιο ηγετική παρουσία και θα δούμε ακόμη περισσότερα.»

Για το ενδεχόμενο κλήσης του στην εθνική ομάδα: «Δεν έχει να περιμένει τίποτα, πρέπει ο Πογιέτ να τον καλέσει και να τον βάλει να παίξει. Νομίζω ότι θα είναι και βαρόμετρο και θα ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε ματς.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.