Τουρσουνίδης: «Όταν ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά, επιτήδειοι πυροβολούν»

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη δύσκολη χρονιά που περνάει ο Δικέφαλος και υποστήριξε ότι έχουν γίνει λάθη στον προγραμματισμό.

Εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον και την πίστη του στον Πάμπλο Γκαρσία.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τουρσουνίδης δήλωσε:

Για τους λόγους που έκανε το ποστάρισμα στα social media: «Με οδήγησε η αγάπη για τον ΠΑΟΚ και σαν άνθρωπος που έχω ζήσει στην οικογένεια και αρχηγός της ομάδας ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω αυτή την τοποθέτηση και πως έτσι πρέπει να κινηθεί ο ΠΑΟΚ για να έρθει στα επίπεδα που θέλουμε και οι άνθρωποι στην ομάδα να κάνουν την ομάδα που ονειρεύεται ο κόσμος».

Θεωρεί ότι γίνεται υπερβολική κριτική στον ΠΑΟΚ: «Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ υπάρχει κριτική και είναι μεγάλη και πιεστική. Αρκεί να είναι καλοπροαίρετη και προς το συμφέρον της ομάδας. Διαπιστώνω ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα που δε μου αρέσει καθόλου. Σε στιγμές που η ομάδα δεν είναι στα καλά της, επιτήδειοι βρίσκουν ευκαιρίες για να «πυροβολήσουν». Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σαν οργανισμός και δεν γίνεται κανείς να ισοπεδώνει τα πάντα. Είναι μια καινούρια ομάδα, έχουν γίνει πολλά λάθη. Αισιοδοξώ ότι θα βρει το δρόμο της και πιστεύω ότι θα δημιουργηθεί μια νέα μεγάλη ομάδα που θα κατακτά τίτλους.

Πρέπει να γίνει εσωτερική κουβέντα για το τι λάθη έχουν γίνει. Έπρεπε να γίνει όχι μόνο για Γιαννούλη αλλά και όσους παίκτες έχουν φύγει να αντικατασταθούν. Για το αριστερό μπακ έπεσαν πάνω στον Περέιρα που είναι 20 χρονών και λες και έφταιγε αυτός που χάσαμε το ματς. Έπρεπε να αναπληρώνονται όσοι έφυγαν. Ο προγραμματισμός είναι λανθασμένος και αυτό φαίνεται από την πορεία της ομάδας μέσα στο γήπεδο».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Προσωπικά τον πιστεύω. Σίγουρα είναι άπειρος αλλά πρέπει να στηριχτεί από τη διοίκηση. Είναι νωρίς, προσπαθεί να βρει τα πατήματά του. Να του δώσουν την πίστωση χρόνου για να δει αν μπορεί να λειτουργήσει σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι είναι απειρία. Θα είναι κρίμα να καεί ένα χαρτί όπως ο Πάμπλο Γκαρσία».

Για τον Τζόλη: «Είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η ομάδα, είναι τεράστιο περιουσιακό στοιχείο, το μεγαλύτερο. Αν θα δοθεί τώρα η του χρόνου δεν το ξέρω αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή καλά θα κάνει ο ΠΑΟΚ που δεν τον πουλάει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.