Τουρσουνίδης: «Δεν έπρεπε να κάνει αυτές τις δηλώσεις ο Λουτσέσκου, είναι «οικογενειακά» θέματα αυτά»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Τουρσουνίδης, με τον παλαίμαχο άσσο του ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς και για τη μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «στον ΠΑΟΚ πρέπει να έρχονται παίκτες από το πάνω ράφι για να μπουν κατευθείαν στη φιλοσοφία του συλλόγου».

Αρχικά για τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, υπογράμμισε: «Σίγουρα έχει αργήσει στον μεταγραφικό σχεδιασμό, ειδικά μετά από έναν αριθμό ποδοσφαιριστών που έφυγε, περιμέναμε όλοι ότι θα είχε ενισχυθεί η ομάδα. Σίγουρα όσοι τρέχουν τον σχεδιασμό έχουν ένα πλάνο και προγραμματισμό . Ο Λουτσέσκου μπορεί να είπε τα πράγματα όπως τα ένιωθε αλλά η δήλωση του είναι σαν να αφήνει μομφή ή υπονοούμενα για κάτι που έγινε λάθος και ίσως δεν έπρεπε να γίνει. Αυτά είναι ''οικογενειακά'' θέματα και δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Θα έλεγα ότι ακουστικά και μόνο δεν ήταν καλή η δήλωση, ήταν σαν να βγάζει το κεφάλι του από έξω, αλλά νομίζω ότι δεν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο, απλά ελπίζω να ήθελε να πει τις σκέψεις του».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις των «ασπρόμαυρων» πρόσθεσε: «Δεν μπορεί η ομάδα να παραμείνει έτσι, χρειάζεται ενίσχυση και το ξέρει και το επιτελείο. Ευελπιστώ ότι θα δημιουργηθεί ένα ρόστερ ανταγωνιστικό και μία καλή ομάδα. Πρέπει να ενισχυθεί και μάλιστα καλά, στον ΠΑΟΚ πρέπει να έρχονται παίκτες από το πάνω ράφι για να μπουν κατευθείαν στη φιλοσοφία του συλλόγου».

Για τη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Στεάουα Βουκουρεστίου: «Σε αυτή τη χρονική περίοδο, άφησε μία ικανοποιητική εικόνα, χωρίς να φορτσάρει, απλά πρέπει να υπολογίζουμε και τη χρονική περίοδο στην οποία διεξάγεται το παιχνίδι».

Ενώ για τον Αντρέ Βιεϊρίνια, υπογράμμισε: «Για τον Βιεϊρίνια είναι πολύ καλή κίνηση η ανανέωση του συμβολαίου, είναι αρχηγός με κεφαλαία γράμματα. Είναι μία τέτοια φυσιογνωμία και προσωπικότητα που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.