Τουρσουνίδης: «Μέτρια ομάδα η Λέφσκι, μπορεί να περάσει ο ΠΑΟΚ - Θα βγάλει πολλά προβλήματα ο Ολυμπιακός»

Metrosport Team28 Ιουλίου 2022

Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και το παιχνίδι ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Τουρσουνίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπέρασμα. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο. Ας κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ και μόνο. Μετά το χθεσινό διασυρμό του θα βγουν και άλλα προβλήματα στην επιφάνεια. Πρέπει να δυναμώσεις την ομάδα σου και να πας καλύτερα». 

Για το ΠΑΟΚ - Λέφσκι:«Μπορεί να περάσει ο ΠΑΟΚ σήμερα, είναι μια μέτρια ομάδα η Λέφσκι αλλά θα πρέπει να είμαστε σωστοί, να έχουμε ένταση και πάθος για να περάσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι δεν είχαμε την κατάλληλη απόδοση. Τα πρώτα παιχνίδια είναι περίεργα, ψάχνονται οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ με την ποιότητα και την εμπειρία που έχει, αν ειναι καλός αγωνιστικά θα ανατρέψει το σκορ και θα πάρει την πρόκριση».

Για επιλογές Λουτσέσκου: «Θα πάει με πιο σίγουρες λύσεις. Με επιλογές που τους ξέρει και τους εμπιστεύεται. Αν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση τα παιδιά θα το ανατρέψει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.