Τουρσουνίδης: «Αν κάνει αυτά ο Γκαρσία, θα πάρει το χειροκρότημα»

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης και μίλησε για το τι έχει αλλάξει ο Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα, ενώ αναφέρθηκε και στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι θλιβερό αυτό που ζει η πόλη μας και όλος ο κόσμος και μακάρι να βγούμε από αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Με αυτές τις συνθήκες ούτε στο γήπεδο δεν μπορούμε να πάμε, τουλάχιστον βλέπουμε δυο ώρες την αγαπημένη μας ομάδα και προσπαθούμε να ξεφύγουμε από αυτό που βιώνουμε», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

Για το τι έχει αλλάξει ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ πάει πολύ καλά από την ώρα που έγινε η αλλαγή προπονητή. Βρίσκεται σε καλό δρόμο και με την πάροδο χρόνου θα δείξει ακόμα θετικά στοιχεία. Σίγουρα με την έλευση του Πάμπλο άλλαξε η ψυχολογία και εκεί που θα προσπαθήσει και το έχει αλλάξει σε έναν βαθμό να μην παρατάνε οι παίκτες του το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. 

Αν το καταφέρει, θα πάρει το χειροκρότημα και αυτό που αξίζει. Το DNA του ΠΑΟΚ είναι αυτό να μάχεσαι απέναντι σε όλους και ταιριάζει γάντι στον Πάμπλο Γκαρσία και θα δώσει πολλά στον σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα συνόλου, με καλούς ποδοσφαιριστές κι εκείνο που έχει αλλάξει είναι η διάθεση που δείχνουν οι παίκτες με τον Ουρουγουανό στον πάγκο. 

Η ευχάριστη έκπληξη είναι ο Χρήστος Τζόλης. Μας δείχνει τρομερά στοιχεία και δεν είναι τυχαίο που ασχολούμαστε με αυτό το παιδί. Δίκαια θα έλεγα. Η εικόνα του στο γήπεδο είναι εξαιρετική. Ο Σβαμπ είναι ένας παίκτης με μυαλό και μου αρέσει πολύ. Χάρηκα προσωπικά με τον Βιεϊρίνια και με το γκολ που πέτυχε στη Λαμία. Έχω δείξει πολλές φορές την αγάπη μου για τον Πορτογάλο. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε και έχει να δώσει πολλά τόσο εντός γηπέδου, όσο και εκτός. Το Α και το Ω είναι για έναν προπονητή να έχει καλά αποδυτήρια. Αυτό φάνηκε με τον Λουτσέσκου σε αντίθεση με τον Φερέιρα που το έχασε κάποια στιγμή. Ο Γκαρσία βαδίζει στο κομμάτι του Ρουμάνου τεχνικού και χρησιμοποιεί παιδιά που δεν είχαν χρόνο το προηγούμενο διάστημα».

Για το ματς με την Ομόνοια:

«Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο ξεχνάς πολλά πράγματα. Εγώ πιστεύω ότι η Ομόνοια δεν θα μπει αδιάφορη στον αγωνιστικό χώρο και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και συγκεντρωμένος για να πάρει το τρίποντο. Ο Δικέφαλος είναι ανώτερος από τον αντίπαλό του και θα  πρέπει να το δείξει σήμερα και να κερδίσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.