Τουρνουά Αδελαϊδας: Ήττα και αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2022

Την ήττα με 2-1 σετ (7-6, 2-6, 6-4 σε 2 ώρες και 18 λεπτά) γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη από τη Σέλμπι Ρότζερς και έμεινε εκτός από την συνέχεια του τουρνουά της Αδελαΐδας.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήταν αμφίρροπο στο πρώτο σετ, το οποίο κρίθηκε τελικά στο τάι μπρέικ, εκεί όπου η Ρότζερς επικράτησε με 7-5.

Το δεύτερο σετ δεν ξεκίνησε καλά για τη Σάκκαρη, που βρέθηκε να χάνει με 2-0, όμως η απάντησή της ήταν εμφατική, πήρε τα επόμενα έξι και φυσικά και το σετ και με 6-2 ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε 1-0 και 2-1, με τις δύο τενίστριες να κρατούν το σερβίς τους. Στη διάρκεια του τέταρτου γκέιμ κι ενώ ακουγόταν ένας ισχυρός θόρυβος, η Ρότζερς σέρβιρε και η Μαρία έκανε επιστροφή άουτ.

Διαμαρτυρήθηκε στην διαιτητή ότι έπρεπε να διακόψει τον πόντο, αλλά της απάντησε πως από τη στιγμή που η Μαρία επέστρεψε, δεν μπορούσε να γίνει αυτό. Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της που έχασε το γκέιμ ενώ δέχτηκε και μπρέικ στη συνέχεια.

Απάντησε με δικό της μπρέικ για το 3-3, πέρασε μπροστά με 4-3, δέχθηκε την ισοφάριση (4-4) αλλά στο πιο κομβικό σημείο του ματς δέχθηκε νέο μπρέικ (χωρίς μάλιστα να πάρει ούτε πόντο).

Η Ρότζερς κράτησε το σερβίς της στο επόμενο γκέιμ και με το 6-4 έκανε το 2-1 στα σετ πανηγυρίζοντας τη νίκη - πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ριμπάκινα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.