Τούρκικο δημοσίευμα: «Θέλει να φύγει ο Πέλκας από την Φενέρ λόγω Περείρα»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2021

Σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα της «Sozcu», ο Δημήτρης Πέλκας θέλει να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον προπονητή της τούρκικης ομάδας, Βίτορ Περέιρα.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ, τα πήρε...στο κρανίο όταν αντικαταστάθηκε από τον τεχνικό της ομάδας του στο 41΄λεπτό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει για τον Δημήτρη Πέλκα και τον Βίτορ Περείρα:

«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν στο ματς με την Κόνιασπορ με τον Έλληνα σταρ να μην τα πηγαίνει καλά με τον Περέιρα. Ο Πέλκας που στο παρελθόν είχε προβλήματα με τον Πορτογάλο τεχνικό, έδειξε ξεκάθαρα τη στάση του, όταν αντικαταστάθηκε στο 41'.

Ο Πέλκας πιστεύει ότι νέο σύστημα παιχνιδιού δεν του ταιριάζει, ότι δεν μπορεί να βρει ελευθερία στο γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής θα ζητήσει άδεια από τη διοίκηση για να αποχωρήσει».

Υπενθυμίζεται, ότι την περασμένη μεταγραφική περίοδο υπήρχε πρόταση για τον Δημήτρη Πέλκαπου «άγγιζε» τα 9 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η διοίκηση της Φενέρ δεν την δέχτηκε, καθώς θεώρησε ότι το ποσό ήταν μικρό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.