«Η πόρτα μας έκλεισε» απαντά ο Άρης στα τουρκικά δημοσιεύματα για Λέμος

Metrosport Team18 Αυγούστου 2021


Ο Άρης μετά την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά κοιτάζει να ενισχυθεί και στα μετόπισθεν, με τους Φρανζ Μπρόρσον και Μαουρίσιο Λέμος να αποτελούν μεταγραφικούς στόχους για τους "κίτρινους".

Σύμφωνα με το "CNN Turk", o Λέμος ενδιαφέρεται να έρθει στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Άρη. Ο 25χρονος Ουρουγουανός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων της γειτονικής χώρας, αλλά ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Η Φενέρ είχε δαπανήσει 1,5 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσει από τη Λας Πάλμας τον προηγούμενο Αύγουστο, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Επίσης, τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις και σε περίπτωση δανεισμού να μπει όρος για δικαίωμα απόκτησης του Λατίνου αμυντικού.              

«Θέμα Λέμος δεν υπάρχει, ούτε θέμα Αρίμπας. Παίκτες που βάζουν τα λεφτά πάνω από όλα δεν μας ενδιαφέρουν. Τώρα παρακαλάνε αυτοί να έρθουν αλλά η πόρτα είναι κλειστή. Εμείς θέλουμε παίκτες που να έχουν ισχυρότερο το κίνητρο να παίξουν και όχι μόνο τα λεφτά», είναι το σχόλιο των «κίτρινων» για τα σενάρια που διατηρούνται για τους δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.