Τουρκία: Καρατομούνται 149 διαιτητές για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2025

Εξελίξεις σοκ στο τουρκικό ποδόσφαιρο, καθώς το Συμβούλιο Διαιτησίας της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (TFF) επικύρωσε τις ποινές που είχαν βγει για τους 149 διαιτητές που εμπλέκονται σε κύκλωμα στοιχηματισμού.

Από τους 149 διαιτητές που παραβρέθηκαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, οι 67 άσκησαν έφεση ζητώντας αναθεώρηση των ποινών αποκλεισμού τους, ενώ οι υπόλοιποι 82 διαιτητές δεν κατέθεσαν καν ένσταση, αποδεχόμενοι ουσιαστικά τις ποινές τους.

Έτσι τερματίζονται με τον πλέον επίσημο τρόπο οι καριέρες 149 διαιτητών όλων των βαθμίδων στη γειτονική χώρα.

Ποια είναι η TFF

Η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι το όργανο διοίκησης του ποδοσφαίρου στη Τουρκία. Εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και είναι μέλος της UEFA. Διοργανώνει εθνικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ενώ είναι υπεύθυνη και για τη διεξαγωγή του κυπέλλου της χώρας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.