Τουρκία: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε σχολείο-Τουλάχιστον 18 τραυματίες, αυτοκτόνησε ο δράστης

Metrosport Team14 Απριλίου 2026

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης (14/4) στην Τουρκία, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε λύκειο στην επαρχία Σανλιούρφα, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 16 ατόμων.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και διασώστες, ενώ το σχολείο εκκενώθηκε υπό συνθήκες πανικού.

Η επίθεση προκάλεσε χάος, με μαθητές να προσπαθούν να διαφύγουν ακόμη και πηδώντας από τα παράθυρα για να σωθούν.

Οι τραυματίες έλαβαν αρχικά τις πρώτες βοήθειες στον χώρο και στη συνέχεια διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας επιχείρησαν να διαχειριστούν την κατάσταση, καθώς ο δράστης είχε οχυρωθεί εντός του σχολείου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να ήταν πρώην μαθητής του σχολείου, γεννημένος το 2007. Όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας, Χασάν Σιλντάκ, ο ένοπλος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.