Τουμπάκοβιτς: «Εγώ θα έβαζα τον Ζίβκοβιτς βασικό στο Μουντιάλ»

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2022

Για την... επιστροφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα γκολ και την εξαιρετική εμφάνιση με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου και την αναχώρηση του για το Μουντιάλ, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο έμπειρος τεχνικός, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, ο οποίος γνώριζε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ από την Παρτιζάν όπως και από την Εθνική Σερβίας.

Αρχικά ανέφερε: «Τον ξέρω πολύ καλά από την εποχή που εγώ ήμουν διευθυντής στην Παρτιζάν και τον ήξερα πολύ καλά, χάρηκα πολύ που ήρθε στον ΠΑΟΚ γιατί ικανοποίησε τις φιλοδοξίες του αλλά και επειδή μπόρεσε έτσι να καθιερωθεί στην Εθνική Σερβίας και να είναι βασικό στέλεχος».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεχωρίσει για τον αυτοματισμό, το ταλέντο και το πως συνδυάζει όλο αυτό με τον τρόπο σκέψης του και όλα αυτά δημιουργούν τον ποδοσφαιριστή Ζίβκοβιτς. Ο ίδιος έχει μία συνεχόμενη εξέλιξη και χαίρομαι πολύ για αυτό».

Ενώ υπογράμμισε για την Εθνική Σερβίας: «Εγώ σαν ο προηγούμενος προπονητής της Εθνικής Σερβίας θα ήθελα να ήταν βασικός, όταν εγώ ήμουν προπονητής ο Ζίβκοβιτς ήταν τραυματίας. Του εύχομαι να είναι υγιής και να έχει μία πολύ καλή πορεία με την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.