Τουλίκας: «Θα αποτελεί μεταγραφή ρεκόρ αν η Μάλμε αποκτήσει τον Τσόλακ!»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Τουλίκας.

Ο ατζέντης ποδοσφαιριστών ποδοσφαιριστών με έδρα τη Σουηδία μίλησε αναφορικά με τις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις που έχουν ο ΠΑΟΚ και ο Άρης με την σκανδιναβική χώρα και αφορούν το μέλλον του Αντόνιο Τσόλακ αλλά και του Φραντζ Μπρόρσον που είχε απασχολήσει κατά την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο τους επιτελείς του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 :

Για το μέλλον του Αντόνιο Τσόλακ, σημείωσε: «Η Μάλμε έχει τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ έχει και δύο επιπλέον παιχνίδια στο πλαίσιο του Champions League. Αν πάρει το πρωτάθλημα θα έχει την ευκαιρία να μπει του χρόνου εκ νέου στην κορυφαία διασυλογική διοργάνωση μέσα από τα προκριματικά, κάτι που θα παίξει τον δικό του ρόλο στο αν θα αποκτήσει τον Τσόλακ. Τα 3 εκατομμύρια που είναι η οψιόν αγοράς δεν έχει δοθεί ποτέ από ομάδα της Σουηδίας για παίκτη καθώς η μεγαλύτερη μεταγραφή Σουηδικής ομάδας έχει γίνει από την Νόρσεπινγκ με 2.6 εκατομμύρια ευρώ. Όταν κάνουν μία τέτοια μεταγραφή, θέλουν να έχουν την προοπτική να τον πουλήσουν με τα διπλάσια χρήματα, δεν παίρνουν παίκτη για να τον κρατήσουν για αυτούς».

Για να προσθέσει εν συνεχεία: «Ο παίκτης έχει ένα ακριβό συμβόλαιο, αν θέλει να μείνει θα πρέπει να τον μειώσει στα μισά καθώς τώρα παίρνει περισσότερα από 400.000 ευρώ, ενώ αντιστοίχως θα πρέπει και ο ΠΑΟΚ να ρίξει τις απαιτήσεις του από τα 3 εκατομμύρια ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία της οψιόν αγοράς. Η Μάλμε με τον δανεισμό του παίκτη ανέβασε την αξία του παίκτη, καθώς όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ είχε πτωτική πορεία. Όλα γίνονται στο μεταγραφικό παζάρι».

Ενώ για τον Φραντς Μπρόρσον, επισήμανε: «Ο Μπροσον είναι επίσης βασικός με 23 παιχνίδια, το συμβόλαιο του λήγει και δεν θα χρειαστεί διαπραγμάτευση με την ομάδα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που οι μεικτές απολαβές του έφταναν τις 150 χιλιάδες ευρώ, ακόμα και 3 φορές πάνω να πάρει τα χρήματα του, θα είναι ευχαριστημένος. Μπρόσον έχει αποφασίσει να φύγει από τη Σουηδία , ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του απλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.