Τουλάχιστον δύο κινήσεις ακόμη από τον Άρη

Μάνος Χατζάκης13 Σεπτεμβρίου 2020

Η νίκη επί της Λαμίας ήταν απαραίτητη, προκειμένου ο Άρης να ξεκινήσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Κόλος Κοβαλίβκα, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή... σκιά. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ενθαρρυντική και ενδεχομένως να αποτελέσει τη βάση, ώστε ο Μίκαελ Ένινγκ να προσαρμόσει ανάλογα τα πλάνα τους, για να αποφύγει τα λάθη του πρώτου 45λεπτου κόντρα στους Φθιωτείς. Παράλληλα, ο Γερμανός περιμένει κι άλλες κινήσεις ενίσχυσης, ώστε να αποκτήσει έξτρα λύσεις, στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Μεταξύ των επιλογών, που εξετάζονται για το κέντρο της άμυνας, είναι ο Λουίς Ερνάντεθ, ο οποίος την τελευταία πενταετία αγωνίζεται στη Μάλαγα με γεμάτες χρονιές, ενώ τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, έπαιξε σε 29 παιχνίδια. 

Ο Ερνάντεθ είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.83 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2024. Παρόλα αυτά, η διοίκηση της ισπανικής ομάδας θέλει να μειώσει το μπάτζετ, γι' αυτό και συζητά τη λύση του συμβολαίου του. Αν συμβεί αυτό, τότε ο δεξιοπόδαρος στόπερ θα αυξήσει τις πιθανότητες συνεργασίας του με τους “κιτρινόμαρους”.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναζητούν αριστερό μπακ, πλάγιο χαφ και φορ περιοχής, έχοντας εντοπίσει στόχους, με τους οποίους βρίσκονται σε συζητήσεις. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι παραμένουν στόχοι, αλλά με σαφή βαθμό δυσκολίας, είναι και ο Εσάν Χατζισαφί. 

Το όνομα του Ιρανού δεν έσβησε... ολοκληρωτικά από τις καλένδες των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι να του δώσουν λίγο ακόμη χρόνο, για να απεμπλακεί από την Τρακτόρ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.