Αρης: Τουλάχιστον δεν έχασε…

Βασίλης Βλαχόπουλος17 Δεκεμβρίου 2021

Η δικαιοσύνη του ποδοσφαίρου αναδείχθηκε στην Κρήτη γιατί το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν κυριολεκτικά αυτό που άξιζαν ΟΦΗ και Αρης. Ο τρόπος διαμόρφωσης του τελικού σκορ μπορεί να αφήνει με παράπονο τους Κρητικούς καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, στην πραγματικότητα όμως δεν έκαναν τίποτε για να την αποτρέψουν. 

Ο δε Αρης, αυτή η κουραστική ομάδα του πρώτου ημιχρόνου με ελαφρυντικό τους τραυματισμούς κι ένα λάθος από τον Χουλιάν Κουέστα από το οποίο προήλθε το γκολ του ΟΦΗ, επίσης δεν άξιζε κάτι περισσότερο κι ας έβγαλε νεύρο και ποδοσφαιρικό εγωισμό στο δεύτερο ημίχρονο. Σε επίπεδο τελικής προσπάθειας ή μάλλον ουσιαστικής φάσης, σ’ ένα ακόμη παιχνίδι έκανε από ελάχιστα έως μηδενικά πράγματα.

Στη μεγάλη εικόνα προφανώς φαίνεται το λάθος του Χουλιάν Κουέστα, προσωπικά όμως, δεν θα στοχοποιήσω τον Ισπανό τερματοφύλακα ο οποίος στο κάτω-κάτω της γραφής πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν. Αλλα είναι τα προβλήματα για τον Αρη, όπως για παράδειγμα η μηδενική προσφορά του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Μαυριτανός επιθετικός δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να τον «καταπίνουν» οι Πραξιτέλης Βούρος, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, αλλά για να κάνει τη διαφορά. Μέχρι στιγμής λάμπει δια της απουσίας τους και φτάσαμε αισίως στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Και δεν γίνεται να φταίνε πάντα τα πρόσωπα που τον περιβάλλουν. 

Δηλαδή, ο Μπρούνο Γκάμα ο οποίος πράγματι δεν μπορεί να κρύψει τον επιπλέον μισό χρόνο στην πλάτη του ή ο Ματέο Γκαρσία που φέτος είναι ανεβασμένος ή ο Ντάνιελ Μαντσίνι που ήταν ο πιο ζωηρός. Δεν φταίνε οι άλλοι που ο Καμαρά είναι συνεχώς εκτεθειμένος και που χθες είχε μηδενική συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Φταίει ο ίδιος και θα πρέπει να βρει τρόπο να γίνει πιο επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του.

Κλείνοντας, στο ποδόσφαιρο λένε ότι… «όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον μη χάσεις» κι αυτό έκανε ο Αρης αλλά η συνολική παρουσία του είναι προβληματική. Γενικώς δείχνει ότι έχει εξελιχθεί σε ομάδα από την οποία δεν ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις κι αυτό είναι επικίνδυνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.