Τουχμάν: «60-40 οι πιθανότητες υπέρ του Άρη, εμπνέει τους παίκτες ο Ζάχαβι»

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

Για το παιχνίδι του Άρη με τη Μακάμπι και την παρουσία του Ζάχαβι μίλησε ο δημοσιογράφος, Γιανίβ Τουχμάν, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κλίμα στη Μακάμπι και τις δηλώσεις Ίβιτς: «Ο Ίβιτς είναι κομμάτι της ομάδας. Δεν θα πάει κόντρα στη Μακάμπι. Προστάτεψε τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας στις χθεσινές του δηλώσεις τονίζοντας ότι θέλει παίκτες αλλά δεν θα αγοράσει ό,τι κυκλοφορεί. Αντιλαμβάνεται την πίεση που υπάρχει. Υποψιάζομαι ότι θα ήθελε παίκτες αλλά τώρα θα συμβιβαστεί με αυτούς που έχει».

Για το παιχνίδι: «Οι πιθανότητες είναι 60-40 υπέρ του Άρη. Οι οργανωμένοι αποφάσισαν να βρεθούν στο γήπεδο. Θα δώσουν δύναμη στην ομάδα. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Μακάμπι και ο Άρης έχει το πλεονέκτημα. Δεν έχει κάνει κάτι ξεχωριστό μέχρι στιγμής. Ίσως να παίξει καλύτερα παρακινούμενη από την ποιότητα του αντιπάλου»-.

Για τον Ζάχαβι: «Δεν πιστεύω να βρεθεί στη βασική ενδεκάδα καθώς απουσιάζει εδώ και τρεις μήνες και στις προπονήσεις της Μακάμπι βρίσκεται μόνο μια εβδομάδα. Θα βρίσκεται όμως στην αποστολή και στα αποδυτήρια και αυτό θα είναι καλό για τους συμπαίκτες του. Εϊναι παίκτης που εμπνέει και η παρουσία του θα βοηθήσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.