Τούχελ για έξαρση κορωνοϊού: «Έχουμε και εμβολιασμένους παίκτες που είναι θετικοί»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2021

Η Premier League παραμένει σταθερά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με το μικρότερο ποσοστό εμβολιασμού και η κατάσταση του κορωνοϊού έχει προκαλέσει πολλές αναβολές σε προγραμματισμένα παιχνίδια.

Θέση για το συγκεκριμένο θέμα, πήρε ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, ο οποίος ανέφερε ότι δεν θα αναγκάσει κανέναν παίκτη του να προβεί σε εμβολιασμό.

Βέβαια, στον αντίποδα, ο Γιούργκεν Κλόπ με δήλωση του, είχε αναφέρει ότι η Λίβερπουλ δεν θα πραγματοποιήσει καμία μεταγραφή κάποιου παίκτη, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί.

Οι «Μπλέ» έχουν ανακοίνωση ήδη 7 (εφτά) επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα και δεν υπολογίζονται για την σημερινή (22.12) αναμέτρηση του Λίγκ Καπ κόντρα στην Μπρέντφορντ, καθώς έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τούχελ στην συνέντευξη τύπου:

«Δεν θέλω να εμπλακώ στο να δείχνω το δάχτυλο και να πηγαίνω για... κυνήγι ανεμβολίαστων. Είναι μια επιλογή που πρέπει να γίνει. Μπορώ να έχω άποψη, αλλά κι ένας παίκτης μπορεί επίσης να έχει άποψη.

Δεν μπορούμε να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν και δεν θα αλλάξω γνώμη για αυτό. Έχουμε και εμβολιασμένους παίκτες που είναι θετικοί. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Πήρα την απόφαση για τον εαυτό μου και αυτό ήταν. Υπάρχουν ειδικοί σε αυτή τη χώρα και σε όλη την Ευρώπη. Ρωτήστε τους και ρωτήστε εμένα για το ποδόσφαιρο»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.