Του κάνουν πλάκα και οι... Κουμπαράκηδες

Γιώργος Ζαΐρης06 Ιουλίου 2020

Για να το ξεκαθαρίσω, δεν ψάχνω εξιλαστήριο θύμα στο πρόσωπο του Κουμπαράκη αφού για μια ακόμη φορά ο ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτικός στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο διαιτητής της αναμέτρησης ασέλγησε στον ΠΑΟΚ και το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Διαμαντόπουλος στο VAR. 

Ο Κουμπαράκης επέτρεψε στον Κουτρουμπή να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο στο εγκληματικό φάουλ που έκανε πάνω στον Σφιντέρσκι. Αλήθεια πέντε λεπτά στο VAR τί έβλεπε; Χάρισε κίτρινες κάρτες που θα μπορούσαν να γίνουν κόκκινες ενώ ΠΟΤΕ δεν μπήκε στη διαδικασία να δει στο VAR τη φάση της αποβολής του Εσίτι που βρήκε μπάλα και όχι πόδια. Αλήθεια εκεί ο Διαμαντόπουλος γιατί δεν κάλεσε τον Κουμπαράκη να δει τη φάση; 

Η φάση της ανατροπής του Ακπομ δεν έπρεπε επίσης να ελεγχθεί; Είναι δυνατόν ο Μαρινάκης και ο Γιαννούλης (του ΟΦΗ) να πηγαίνουν καροτσάκι τον Κουμπαράκη και στωικά να τους βλέπει; Είναι πολύ κρίμα αυτός ο ΠΑΟΚ να έχει χάσει τον σεβασμό και να του κάνει πλάκα ένας διαιτητής που είχε φάει το μπούλινγκ από τον Καραπαπά στο Γ. Καραϊσκάκης με το "έλεος ρε Κουμπαράκη...". Αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος. 

Η ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ είναι καταστροφική. Μπορεί να άρχισε ιδανικά το ματς με το γκολ του Μπίσεσβαρ αλλά ο ΟΦΗ πήρε τον έλεγχο, ο ΠΑΟΚ δεν είχε δυνάμεις, παρουσιάστηκε βαρύς και ασήκωτος και ήρθαν τα δυο γκολ. Και αν οι πρώτες αλλαγές του Φερέιρα ήταν σωστές, από εκεί και πέρα αυτή του Λημνιού ή αν θέλετε ακόμη και του Μπίσεσβαρ σηκώνει κουβέντα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια άδεια ομάδα και αυτό φάνηκε και χθες. Και είναι κρίμα για τον νεαρό Μιχαηλίδη να μην συνδυάζει αυτή την εμφάνιση και τη γκολάρα που πέτυχε με μια νίκη. 

Πλέον, το μεγάλο ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ είναι το αυριανό στο CAS. Αλλά αλήθεια ακόμη και αν του επιστραφούν οι επτά βαθμοί, αυτοί δεν αποτελούν μαξιλαράκι με την εικόνα που βγάζει η ομάδα.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.