Του έκοψαν το ρεύμα στις Σέρρες και φιλοξενείται από την κόρη του!

Metrosport Team01 Μαΐου 2022

Οι αυξημένοι λογαριασμοί ρεύματος συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους πολίτες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση άνδρα από τις Σέρρες που του έκοψαν την παροχή εδώ και ένα χρόνο και πλέον φιλοξενείται από την κόρη του στη Θεσσαλονίκη.

Ο διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ στις Σέρρες, Δημήτρης Πολυμέρης, αναφέρει πως ο οργανισμός είναι ο τεχνικός διαχειριστής του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και δεν γνωρίζει τις οφειλές που μπορεί να έχουν οι καταναλωτές στους παρόχους τους. «Τα συνεργεία προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες για την επαναφορά του ρεύματος στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα» όπως είπε. 

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος Γιάννης Γιάντσιος, δηλώνει πως οι καταναλωτές έχουν αρχίσει να αντιδρούν στους υπέρογκους λογαριασμούς αναφέροντας μάλιστα και χαρακτηριστικά παραδείγματα εξωφρενικών χρεώσεων. Οι καταναλωτές που προσπαθούν να βρουν μια λύση με τους παρόχους τους προκειμένου να γίνει η επανασύνδεση του ρεύματος, μιλούν για λογαριασμούς υπερβολικά μεγάλους που είναι πολύ δύσκολο να πληρωθούν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.