Του δίνει όπλα, περιμένει άμεσα έργο

Κώστας Πετρωτός04 Αυγούστου 2020

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Η απόφαση της ΠΑΕ να παραμείνει ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας συζητήθηκε όσο καμία άλλη το τελευταίο διάστημα κι αυτό γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κατάφερε να πείσει κανέναν ότι δούλεψε σωστά την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Όλο αυτό το διάστημα είχε δικαιολογίες (τραυματισμούς, υπόθεση πολυδιοκτησίας, μη υλοποίηση μεταγραφών) που τις επικαλούνταν για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έφτασε εκεί που έπρεπε. 

Αυτό σε συνδυασμό με την δαπανηρή επένδυση που έγινε στο πρόσωπό του, οδήγησαν στην απόφαση να του δοθεί η τελευταία ευκαιρία (έτσι αντιμετωπίζεται ο στόχος της επιστροφής του ΠΑΟΚ σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης), αλλά αυτά την φορά δεν θέλουν να υπάρξει καμία δικαιολογία.

Κάπως, έτσι η ΠΑΕ κινήθηκε άμεσα και έφερε πίσω στην Τούμπα, δίπλα στον Φερέιρα και τους τρεις βοηθούς του, έναν καταξιωμένο γυμναστή όπως είναι ο Δημήτρης Δανιηλίδης και μαζί και τον Γιάννη Αμανατίδη από την Σεντ Γκάλεν για να αναλάβει προσωπικά να κάνει μαθήματα σε μέσους και επιθετικούς. Μαζί με τους δύο ήρθε και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς ως προπονητής τερματοφυλάκων, αλλά αυτό ως αποτέλεσμα της μη συμφωνίας μεταξύ ΠΑΕ και Γιώργου Σκιαθίτη.

Η ΠΑΕ δεν έχει μείνει εκεί. Ο Φερέιρα ζήτησε άμεσα χαφ και του έφερε τον Σβαμπ έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα κενό στην προετοιμασία για το μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 25 ή 26 Αυγούστου.

Πλέον το μπαλάκι πάει στον Πορτογάλο τεχνικό. Οφείλει να δείξει άμεσα έργο, με το καλημέρα για να συνεχίσει να έχει την εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ. Δικαιολογία δεν υπάρχει καμία, πλέον, και μάλιστα ό,τι κι αν συμβεί, ο Φερέιρα θα μπει στην λίστα των προπονητών που έχουν λάβει την μεγαλύτερη στήριξη από την ΠΑΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.