Τότσκα: «Στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2021

Μέσα από δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γκέρι Τότσκα, τοποθετήθηκε για τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας και το τι έχει πάει...λάθος!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: 

Αρχικά ανέφερε: «Έχουμε δημιουργήσει μια νέα και νεανική ομάδα και προσπαθούμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο σε κάθε αναμέτρηση. Το φετινό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει αργά και αυτό έχει επηρεάσει πολλές ομάδες. Απο την μεριά μας δείχνουμε ένα καλό πρόσωπό όμως δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να φτάσουμε στην νίκη. Μετράμε τέσσερεις ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες και ελπίζουμε ότι την Κυριακή θα κατορθώσουμε να πάρουμε το πρώτο μας τρίποντο».

Για να προσθέσει: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει στους περισσότερους μας αγώνες, όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Το θετικό είναι ότι λειτουργούμε σωστά αμυντικά, ακόμα και στα Τρίκαλα όπου για μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιζόμασταν με δέκα ποδοσφαιριστές. Νιώθουμε καλά ως ομάδα και θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη για να την αφιερώσουμε στους φιλάθλους μας. Θα είναι μια σεζόν ανταγωνιστική, καθώς υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην κατηγορία. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα και να μπορέσουμε να είμαστε διεκδικητικοί. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια καθημερινά στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Επαναλαμβάνω αυτό που μας λείπει είναι μια νίκη, κυρίως για την ψυχολογία της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.