Τότεναμ για Champions League

Γρηγόρης Κόκκινος09 Απριλίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Όταν περνάνε ελάχιστες από τις επιλογές σου δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Ακόμα και για λίγο , σημασία έχει ότι δεν έκανες ταμείο. Και κάτι βασικό. Όταν έγραφα για τον άσσο στις Σέρρες η απόδοση ήταν στο τρία. Στο 1.45 φυσικά και δεν το ακουμπάμε γιατί απλά δεν προτείνω ποτέ σε μονάδα αποδεκτά τόσο χαμηλές αποδόσεις. Το σημαντικό είναι ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων και θεωρητικά πάντα υπάρχουν επιλογές που δείχνουν με μια πρώτη ματιά ότι αξίζουν τον κόπο.

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Ιωνικό αφού το 2-0 το έκανε 2-2 και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Λαμία στο παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε τελικός με τον ΟΦΗ έχασε με 1-2 και έχει μπλέξει για τα καλά αφού ο Απόλλων την πλησίασε στους πέντε βαθμούς. Παιχνίδι με γκολ περιμένω.

Η Ρεμς έχασε με 1-0 από την Τρουά την περασμένη εβδομάδα πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει ενώ δεν έχει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Η Ρεν ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Νις στην εκτός έδρας αναμέτρηση και διατηρείται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πιστεύω ότι το διπλό αξίζει τον κόπο και είναι επιλογή.

Ο ΟΦΗ χάλασε την «μπουγάδα» στην Λαμία και πήρε το διπλό με 1-2 βάζοντας φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας. Ο Απόλλων πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στον Παναιτωλικό και έχει μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία μέσω των αγώνων μπαράζ. Οι Κρητικοί δεν χαρίζονται πολλά γκολ βλέπω

H Ίντερ πήρε το μεγάλο ντέρμπι με την Γιουβέντους με 0-1 με πολύ δόση τύχης και μπήκε και πάλι δυνατά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η Βερόνα δεν «χαρίστηκε» στην Τζένοα την νίκησε με 1-0 και συνεχίζει την καλή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Στην αναμέτρηση αυτή μου αρέσει το compo.

Η Άστον Βίλλα έχασε με 2-1 από την Γουλβς στην εκτός έδρας αναμέτρηση δεν κινδυνεύει αλλά ούτε και ελπίζει για κάτι παραπάνω. Η Τότεναμ είναι στα καλύτερα της και μετά τη νίκη 5-1 κόντρα στην Νιούκαστλ έπιασε τετράδα και θέλει να βγει στο champions league. Δίκαιες οι αποδόσεις και η επιλογή μου το διπλό

Ο Παναιτωλικός δείχνει σαν να βιάζεται να πάει διακοπές δεν είναι καλός με τον Απόλλων και έχασε δίκαια με 1-0. Ο Ατρόμητος διατήρησε το μηδέν στην Τρίπολη (πράγμα πολύ σπάνιο) πήρε την ισοπαλία και βαθιά βαθμολογική ανάσα. Εδώ έχω την εντύπωση ότι αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

Η Νάπολι πλησίασε στον ένα βαθμό από την κορυφή μετά και το διπλό με 1-3 στην έδρα της Αταλάντα και με εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Πολύ καλά τα πάει και η Φιορεντίνα αφού νίκησε με 1-0 την Έμπολι και πλησίασε στους δυο βαθμούς την έξοδο στην Ευρώπη. Περιμένω γκολ και από τις δυο ομάδες και κρατάω το compo

Η Λανς δεν ήταν κακή στο παιχνίδι με το Στρασβούργο στην εκτός έδρας αναμέτρηση αλλά αυτό δεν έφτασε γιατί γνώρισε την ήττα με 1-0 . Η Νις ήρθε ισόπαλη 1-1 στο παιχνίδι με την Ρεν αποτέλεσμα που δεν την ικανοποιεί αλλά και δεν την απογοητεύει αφού κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Διπλό

Η ΑΕΚ ήταν καλή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το τελικό 1-1 είναι δίκαιο και την διατηρούν σε τροχιά Ευρώπης. Ο Άρης για ένα ακόμη παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να σκοράρει και το τελικό 0-0 απογοήτευσε τους οπαδούς της ομάδας. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει το παιχνίδι. Η Τορίνο είναι «περίεργη» ομάδα και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 0-1 με αντίπαλο την ουραγό Σαρλεριτάνα. Η Μίλαν «κόλλησε» στο 0-0 με την Μπολόνια και νιώθει καυτή την ανάσα της Νάπολι που την πλησίασε στον ένα βαθμό από την κορυφή. Πιστεύω ότι θα δούμε παιχνίδι με γκολ.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΡΕΜΣ – ΡΕΝ 2

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2

ΛΑΝΣ – ΝΙΣ 2

Δεύτερη πρόταση

ΙΝΤΕΡ – ΒΕΡΟΝΑ G/G & OVER

ΝΑΠΟΛΙ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G & OVER

ΤΟΡΙΝΟ – ΜΙΛΑΝ G/G & OVER

Τρίτη πρόταση

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΛΑΜΙΑ OVER

ΟΦΗ – ΑΠΌΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ OVER

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 1

Μονό αποδεκτό

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.