Τότεναμ: Δεν της... πάει το Άνφιλντ

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2020

Επιμέλεια: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ήταν Μάιος του 2011 όταν η Τότεναμ επί τις οδηγίες του Χάρι Ρέντμαν κέρδισε για τελευταία φορά την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για την Premier League

Η χθεσινή ήττα των «σπιρουνιών», αποτελεί την 26η συνεχόμενη αποτυχία στο Άνφιλντ καθώς πλέον σε εννέα χρόνια μετράει 17 ήττες και 8 ισοπαλίες!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε στο πρώτο ημίχρονο να ακολουθήσει μια αρκετά αμυντική τακτική όπως άλλωστε συνηθίζει σε ντέρμπι. Μόνο που η τακτική αυτή, τον οδήγησε σε ένα ακόμη ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος έχοντας συμπληρώσει μόλις 75 πάσες. Τις λιγότερες που είχε ποτέ ομάδα του «Μου» από τον Απρίλιο του 2012, όταν αντιμετώπιζε την Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Σε εκείνο το παιχνίδι, οι «μερένχες» είχαν κάνει μόλις 54 (!) πάσες στο πρώτο ημίχρονο, όμως η Ρεάλ επικράτησε με 2-1. 

«Ο κόσμος αγαπάει την κατοχή της μπάλας. Δεν με νοιάζει η κατοχή, αλλά το πόσο επικίνδυνος είσαι όταν έχεις τη μπάλα και πόσο μπορείς να επιτεθείς και να γίνεις απειλητικός...» εξακολουθεί να δηλώνει ο Πορτογάλος τεχνικός.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.