Τόσκα: «Θέλω να κερδίσω τον Ίνγκασον, κερδίσαμε το σεβασμό με ΠΑΟΚ»

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2020

Την επιθυμία του να κερδίσει την Ισλανδία του Ίνγκι Ίνγκασον εξέφρασε ο Αλιν Τόσκα τονίζοντας ότι διατηρεί επαφές με τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος αμυντικός μίλησε στη fanatik αναφέρθηκε στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας ότι ένιωθε ότι ήταν οι καλύτεροι στο χορτάρι, είχαν χτίσει μια νοοτροπία και είχαν κερδίσει το σεβασμό όλων.

Επιπλέον, δεν θέλησε να σχολιάσει τη χρήση του συστήματος VAR λέγοντας χαρακτηριστικά ότι και οι διαιτητές είναι άνθρωποι.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που ένιωθα εγώ πέρυσι στον ΠΑΟΚ, ήταν ότι είχαμε την καλύτερη και πιο δυνατή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν η ομάδα με τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα. Είχαμε χτίσει μία νοοτροπία και είχαμε κερδίσει τον σεβασμό από όλους. Δεν ένιωσα κάποια έξτρα πίεση. Ο κόσμος στην Ελλάδα, έχει αρκετά κοινά με τον κόσμο στην Τουρκία, πάντα η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι ωραία».

Τη συνάντηση με τον Ίνγκασον: «Νομίζω ότι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία ως ομάδα. Νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι από την Ισλανδία. Έχω ένα ισλανδικό φίλο που παίζει στον ΠΑΟΚ και του μιλάμε μερικές φορές. Μιλάμε για το παιχνίδι, είμαστε πάντα σε επαφή. Ελπίζω να νικήσουμε σε αυτόν τον αγώνα».

Το σύστημα VAR: «Οι διαιτητές είναι άνθρωποι. Δεν είναι δική μου δουλειά να μιλάω και να σχολιάζω. Η δουλειά μου είναι να βγω έξω και να παίξω ποδόσφαιρο, να εστιάσω σε αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθη. Οι διαιτητές είναι ανθρώπινοι και το καθήκον μου είναι να βγαίνω στον τομέα και να υπηρετώ το καθήκον μου για 90 λεπτά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.