«Τόσα ζήτησε για τροφεία του Αντρέ Ρικάρντο η Φαμαλικάο, παίκτης πρωταθλητισμού ο Φάμπιο Μαρτίνς»

Metrosport Team17 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Πασκοάλ Σόουζα, και μίλησε για την περίπτωση του Αντρέ Ρικάρντο που έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ αλλά και την περίπτωση του Φάμπιο Μαρτίνς που θέλει ο Μπότο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Αντρέ Ρικάρντο και τα χρήματα που ζήτησε η Φαμαλικάο: «Ηθελε να τον ανανεώσει αλλά συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, τα τροφεία που έχει ζητήσει μέσω της ποδοσφαιρικής πορτογαλικής ομοσπονδίας 300.000 ευρώ. Δεν ξέρω πόσα χρήματα θα πάρει στον ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο. Εχει εξαιρετική προοπτική για το μέλλον, είναι ταλαντούχος, στην Πορτογαλία δεν έπαιζε σε όλα τα ματς, μετά από ένα σημείο δεν έπαιζε γιατί δεν είχε ανανεώσει, ήταν πολύ καλός στη Φαμαλικάο σε όσα ματς έπαιξε».

Για τον Φάμπιο Μαρτίνς: «Ο Μπότο είναι πολύ έξυπνος, να θέλει έναν τέτοιο ποιοτικό και ταλαντούχο παίκτη, κατ’ επιλογή πήγε στην Αραβία, τον ήθελαν ομάδες στην Ισπανία, θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει σε ομάδα πρωταθλητισμού, προσφέρει πολλά γκολ, είναι έτοιμος παίκτης, μπορεί να παίξει άμεσα. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, έχει βραζιλιάνικο στυλ και είναι ξεχωριστός».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.