Ταρνατώρος: «Είμαι με τον Γκάλη, όχι με τον Γιαννάκη»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2020

Οι εκλογές της ΕΟΚ πλησιάζουν. Ο Φάνης Ταρνατώρος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι του έκανε μεγάλη εντύπωση ότι οι αθλητές χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα. 

Ρωτήθηκε για το αν είναι με τον Γκάλη ή τον Γιαννάκη: 

«Δεν μου αρέσει ότι οι διεθνείς θα χωριστούν σε δύο στρατόπεδα και δεν θα είναι ενωμένοι για το καλό του μπάσκετ. Μου κάνει εντύπωση. Το μπάσκετ δεν έχει την πολυτέλεια να έχει όλους τους ανθρώπους του κοντά. Εγώ είμαι με τον Γκάλη πάντα. Ακούγονται διάφορα. Υπάρχει πολιτική και στον αθλητισμό αλλά καλά θα είναι να μην υπάρχει. Δεν πρέπει να το κοιτάμε έτσι».

«Θα έπρεπε να προβλέψει την ανανέωση ο Βασιλακόπουλος»

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πρόσφερε πολλά αλλά θα έπρεπε να είχε προβλέψει τη διάδοχη κατάσταση. 

«Ο Βασιλακόπουλος έχει προσφέρει τα μέγιστα στο ελληνικό μπάσκετ αλλά όλα τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος. Χρειάζεται μια ανανέωση, την οποία θα έπρεπε να είχε προβλέψει. Ναι ο Φασούλας είναι υποψήφιος για πρόεδρος. Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιοι αθλητές δεν συντάσσονται με άλλους αθλητές. Με συγκινεί ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος έφερε μια τρομακτική επίδραση ως παίκτης και τώρα με το λόγο του επιδρά να περάσει το μπάσκετ σε μια νέα εποχή. Δεν υπάρχει κομματικοποίηση του αθλητισμού».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.