Τώρα τι λένε οι στοιχηματικές;

Βασίλης Βλαχόπουλος04 Μαρτίου 2024

Βάσει του τοξικού, καχύποπτου και κουτοπόνηρου περιβάλλοντος του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΑΕΚ θα έκανε έναν υγιεινό περίπατο στο «Κλ. Βικελίδης» με πειστήριο και τις… αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών. 

Αυτό το κλίμα καλλιεργήθηκε από τους γνωστούς/άγνωστους της ελληνικής (παρηκμασμένης) δημοσιογραφίας ή μάλλον αυτών που χρόνια τώρα αναπτύσσουν κάθε λογής σενάρια προλαμβάνοντας σε τυχόν αποτυχία των συμφερόντων που υπηρετούν. Εκτέθηκαν για πολλοστή φορά, μη νομίσετε βέβαια ότι θα ιδρώσει κανένα αυτί, δουλειά έχουν αναλάβει οι άνθρωποι και προσπαθούν να διεκπεραιώσουν. Γιατί το κλίμα που εντέχνως καλλιέργησαν, προφανέστατα, δεν διαπιστώθηκε χθες στο «Κλ. Βικελίδης».

Ακόμη δηλαδή κι αν ο Ντομαγκόι Βίντα δεν έκανε την «γκάφα» του αγώνα με το πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ποιος μπορεί να είδε υγιεινό περίπατο της ΑΕΚ σ’ ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές, ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα που προφανώς δεν επιβεβαίωσαν τις… καλές σχέσεις, όπως λένε. Βέβαια, τούτοι βρίσκουν και λένε καθότι το περιβάλλον είναι γόνιμο για την ανάπτυξη θεωριών συνωμοσίας. Φανταστείτε αν την «γκάφα» του Βίντα την έκανε παίκτης του Άρη στο ίδιο χρονικό σημείο κι έκρινε αποτέλεσμα…

Για να πάμε στην ουσία, ο Αρης έβγαλε τσαμπουκά σ’ ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών γιατί το μυαλό παραμένει προσηλωμένο στο δεύτερο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο Ελλάδας κι αυτό επιβεβαιώθηκε μέσα από τη διαχείριση του Ακη Μάντζιου. Εδειξε χαρακτήρα γιατί δεν είναι τόσο απλό να ανατρέπεις σκορ απέναντι στην ΑΕΚ και να ισοφαρίζεις παιχνίδι κατευθυνόμενος από το πείσμα σου. 

Είδε με χαρά τον Γιάννη Φετφατζίδη να γίνεται παράγοντας σε τέτοιο παιχνίδι, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να έχει θετική παρουσία μαζί με τον Ζαν Ζουλ και τον Λορέν Μορόν να βγάζει κίνητρο. Απέναντι στην ΑΕΚ η οποία με τέτοια αμυντική συμπεριφορά βάζει τον εαυτό της σε μπελάδες. Οχι φυσικά ότι αυτή του Αρη πήρε άριστα, ειδικά από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ο Λίντσεϊ Ροζ χάθηκε η ισορροπία στα μετ’ όπισθεν επιβεβαιώνοντας πόσο σημαντική είναι η επιστροφή του Φαμπιάνο Λέισμαν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.