Τώρα θα συστηθούν Αρης και Πάρντιου

Γιώργος Στράντζαλης20 Σεπτεμβρίου 2022

Στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο του Αρη κι έχοντας προηγηθεί δύο μόλις 24ώρα στην καθημερινότητα της ομάδας, ασφαλώς δεν περίμενε κανείς να διαπιστώσει τεράστιες αλλαγές στην αγωνιστική φιλοσοφία εκτός από κάποιες πετυχημένες “πινελιές” που έβαλε και λειτούργησαν προς όφελος της ομάδας.

 Περισσότερο ενδιαφέρον για παράδειγμα είχε η έμπνευση, το κίνητρο και το μέγεθος της επίδρασης που μπορούσε να έχει η παρουσία του Άγγλου στην άκρη του πάγκου. Εκ του αποτελέσματος διαπιστώθηκε ότι έφτανε και περίσσευε καθώς οι ποδοσφαιριστές πήραν ενέργεια, έβγαλαν τα τρεξίματα που ζήτησε ο νέος προπονητής και με πίστη για το αποτέλεσμα κατάφεραν με τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατότητες συνθήκες στον Πάρντιου ώστε να δουλέψει την ομάδα του στο διάστημα της διακοπής βγάζοντας σταδιακά τη σφραγίδα του.

Το πραγματικό διάστημα της δουλειάς του Πάρντιου θα φανεί τώρα, στο διάστημα που ακολουθεί, καθώς απόντος αγωνιστικών υποχρεώσεων για περισσότερο από μια εβδομάδα έχει την ευκαιρία να… συστηθεί στους ποδοσφαιριστές του, να βάλει τους δικούς του κανόνες, να περάσει κομμάτια της αγωνιστικής του φιλοσοφίας και της τακτικής προσέγγισης. Να βελτιώσει τις αδυναμίες της ομάδας του και να εξελίξει τα δυνατά της στοιχεία.

Ο Άγγλος προπονητής θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το χρόνο δουλειάς που του δίνεται λόγω της διακοπής του Πρωταθλήματος και για αυτό τον λόγο, μετά από δική του πρωτοβουλία-επιθυμία, άλλωστε, δεν θα διεξαχθεί τελικά φιλικό παιχνίδι αλλά μια μίνι προετοιμασία με πολλές προπονήσεις. Στις σκέψεις των Κιτρινόμαυρων, προτού αναλάβει τα ηνία ο Πάρντιου, ήταν να γίνει φιλικός αγώνας (με τον Ηρακλή) στο διάστημα της διακοπής αλλά η έλευση του 61χρονου άλλαξε τα δεδομένα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.