Τώρα παλεύει με τον χρόνο

Metrosport Team25 Ιουνίου 2022

Ο Αρης έχει τρεις ημέρες στη διάθεσή του για να ταξιδέψει στην Αυστρία (για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του) έτσι όπως πρέπει από πλευράς επάρκειας ποδοσφαιριστών κι εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr, τη Δευτέρα θα είναι στη Θεσσαλονίκη οι Πάπε Σέικ Ντιόπ, Ραφαέλ Καμάτσο.

Βέβαια, δύο ποδοσφαιριστές δεν είναι αρκετοί για να δουλέψει ο Χερμάν Μπούργος σε συνθήκες κανονικότητας καθώς χρειάζεται πολλοί περισσότεροι. Σε ότι αφορά τον Πάπε Σέικ Ντιόπ, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μετέβη στη Γαλλία για να διευθετήσει προσωπικές υποθέσεις και η αλήθεια είναι ότι οι αρχικές πληροφορίες τον «έφερναν» στη Θεσσαλονίκη στις προηγούμενες ημέρες. 

Προφανώς ζητήματα που απαιτούσαν διευθέτηση αφορούσαν τη συνεργασία του με τον Αρη αν και η ΠΑΕ διέρρευσε ότι ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ο Ντιόπ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ούτως ώστε να ακολουθήσει την αποστολή στην Αυστρία. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθήσει και ο Ραφαέλ Καμάτσο με την προϋπόθεση ότι θα διευθετηθούν τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δανεισμού οι οποίοι δεν έχουν σχέση τόσο με τη ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη το καλοκαίρι του 2023 (σ. σ. αυτό βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του Αρη) ούτε με τη «μοιρασιά» του συμβολαίου των 1.3 εκατομμυρίων ευρώ καθώς επί τούτου βρέθηκε η χρυσή τομή. 

Είναι πλέον καθαρά ζήτημα της Σπόρτιγκ Λισαβόνας και μάλιστα η πλευρά του παίκτη πιέζει ούτως ώστε να τελειώσουν όλα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Στο μεταξύ, αν και φάνηκε να ατονίζει η περίπτωση του Σαντέ Σίλβα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει απορριφθεί το ενδεχόμενο επιστροφής του Πορτογάλου επιθετικού. Ενδεχομένως η νέα αλλαγή στάσης να σχετίζεται με την εξέλιξη μιας άλλης μεταγραφικής υπόθεσης. Ευθύς εξαρχής φάνηκε εξάλλου ότι ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί μία από τις εναλλακτικές λύσεις για τα άκρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.